hits

Twinings: Apple, Cinnamon & Raisin Tea

God kveld, folkens!

Jeg vet ikke med dere, men etter å ha gjort lekser en stund, er det alltid godt å drikke en god, kopp te. Det er veldig bra for kroppen, da den nemlig får en indre ro. Det er viktig. Særlig til du som stresser av skolearbeid, eller jobb. Eller, noe helt annet :-)Planen for resten av kvelden er å gjøre meg klar til i morgen, sjekke at jeg har gjort alt jeg skulle for i dag, og bare lade opp, for en ny skoledag. Noen av dere har kanskje vinterferie nå? Vel, vi skal ha det den kommende uken, det skal bli så fint!-A cup of tea, keeps the doctor away-


For de som vil bla litt gjennom bloggposter som jeg har laget fra tidligre i dag og før det, ta en titt på den gamle bloggen http://dinaseveryday.wordpress.com. Fra nå av er jeg 99 % sikker på at jeg skal fortsette herfra, da det er lettere med business og kontakt med leserne mine ;-) Det er dere jeg blogger for, og det er dere som holder meg oppe! 


-Ha en fin tirsdagskveld-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv