hits

Lunchlei og bloggprat

Hei onsdag! Jeg håper ikke jeg er den eneste som er lei av å finne nye luncher, hele tiden. En blir faktisk litt sliten av det ;-) Det varierer selvfølelig hva jeg spiser til lunch, men når jeg kommer hjem fra skolen, foretrekker jeg noe godt, sunt og hest ikke at jeg blir så mett, av at jeg holder på å sprekke :-) I dag lagde jeg en lunchbolle med vanilje youghurt, cottage cheese,valnøtter og toppet dette med honning. Hørtes ikke det godt ut? 

-Mmm-


 


Ellers, lurer jeg på noe. Jeg har noen blogginnlegg fra Wordpress.com, som jeg lagde,og som jeg er veldig fornøyd med. Vil dere jeg skal lage et innlegg med linker til de? Er mattips og lignende :-) Eller skal jeg lage et og et innlegg for dere? Rop ut! 


-Ha en fin lille lørdag, videre-

 

2 kommentarer

JSH

24.02.2016 kl.15:48

Nam! Pleier å lage nokelunde det samme sjølv, berre at eg tar banan i. Utruleg godt. Men gjerne post innlegg med mattips og slikt her! Er alltid kjekt å lese sånt :-D

Dina

24.02.2016 kl.16:54

JSH: Det hørtes godt ut! Så hyggelig å høre ;-) Setter pris på kommentar :-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv