hits

Om meg

Dette innlegget ble publisert på Wordpress 7. februar. Det kommer innlegg som jeg har skrevet før, og som jeg er fornøyd med. 

Hei, mitt navn er DINA. Jeg ønsker å uttrykke min sjel og mine interesser til dere lesere. For øyeblikket har jeg ingen, da jeg opprettet bloggen for noen minutter siden, men jeg håper jeg får noen etterhvert ;-)

Jeg er veldig interessert i fashion, mat og drikke, trening, det å være sosial og tilbringe tid med familie og venner.

Jeg er ei jente på 15 år (født 2000), og jeg håper å nå ut til unge jenter og til de eldre, selvfølgelig. Mitt ønske er at dette er et fristed for dere som klikker dere inn. Det skal være inspirerende innlegg med faste måneds spalter, oppskrifter, treningssnakk og tips. Altså, et lite univers.

Jeg ønsker at bloggen holdes anonym, altså jeg ønsker ikke at dere skal vite personlige fakta. Nå har dere navnet mitt hvert fall, så får vi se videre.

En til to innlegg er planen per dag :-) Snakkes litt senere i kveld.

She

Bilde fra Weheartit.

Denne quoten føler jeg treffer hjerterota, på en positiv måte! Håper dere også kan føle det <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv