hits

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR 2016

Dette innlegget ble også publisert på Wordpress 7. februar. Det kommer innlegg som jeg har skrevet før, og som jeg er fornøyd med. 

 

F E B R U A R

Jeg vet at det ikke er 1. februar, men likevel, jeg lager innlegget i dag. Det er fint med en ny måned, da er vi en måned nærmere sol og varme! Det skal bli godt. Jeg liker vinteren og det kalde været, men tenk da folkens. Tenk når vi kan ha på oss sneakers, solbriller og bare føle oss? fine? Kan jeg bruke det ordet? At jeg føler meg fin? Det er nettopp det jeg kan. Du å selvfølgelig! Det er meningen med bloggen min. Her kan du skryte av deg, og vi resten av gjengen skal backe hverandre opp!

Bilde fra Eirin Kristiansen.


 

·HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I FEBRUAR·

  1. Jeg skal ha et positivt sinn. Det er viktig å ha det godt innvendig-og føle seg bra. For at dette skal skje, må en tenke at alt har noe positivt ved seg. Det er nettopp dette jeg skal prøve denne måneden.
  2. Få tilbake treningsgleden! Åå, jeg hadde en kjempe bra start i fjor september, men treningsgleden blir bare verre og verre. Når jeg kommer meg til treningssenteret er det kjempe morsomt, det er bare det siste dyttet jeg trenger litt hjelp med. Derfor, denne uka skal jeg trene hvert fall to ganger. Det er viktig å ikke sette for høye mål med det første.
  3. Prøve ut forskjellige smoothies-oppskrifter! Er det bare meg, eller booster ikke følelsen i kroppen etter en god smoothie? Særlig etter en hard treningsøkt!
  4. Bli flinkere til å gjøre huspilkter hver søndag.. På dette punktet er det mye som må jobbes med.
  5. Lakke negler oftere. Målet mitt er å lakke neglene hvert fall en gang før neste månedskifte..
  6. Ha en god kveldsrutine-ta av sminken med sminkefjerner, og bruke Clinique?s produkter som jeg fikk fra søsteren min. Det er tre produkter som hører med, og det er for å rense, smøre inn ansiktet med en god «forthets-tørkede» sak og til slutt smøre inn en god fyldig krem.. Må prøve å ha dette som mål minst tre ganger i uka.
  7. Jobbe jevnt og trutt med lekser. Nå jobber jeg alltid masse med lekser, men det gjør ingenting å skrive opp dette punktet uansett.
  8. Oppføre meg hyggeligere til mamma. Si mer ja, enn nei!
  9. Bestemme meg for hvilken linje jeg ønsker å gå! 1. mars er søknadsfristen. Det er et tøft og vanskelig valg, altså!
  10. Øve på triks med hunden min.

-Ha en fin kveld videre-

large (1)

Bilde fra Weheartit.

3 kommentarer

Lovise Larine

24.02.2016 kl.22:16

Hvilket program bruker du til å lage collagen? :)

Dina

25.02.2016 kl.15:10

Lovise Larine: Hei! Du, det kopierte jeg fra Eirin Kristiansen sin blogg :-)

Lovise Larine

25.02.2016 kl.15:47

Åja, haha! Dumme meg som ikke klarte å lese det :p

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv