hits

Dina tipser: MINE FAVORITTBLOGGERE

Dette innlegget ble publisert på Wordpress 8. februar. Det kommer innlegg som jeg har skrevet før, og som jeg er fornøyd med. 

God kveld! Nå skal jeg fortelle dere om mine favorittbloggere.


Caroline Berg Eriksen

Som de fleste av dere kanskje har fått med dere vant Caroline årets livsstilsblogg. Det mener jeg er 100 % velfortjent. Absolutt alt på bloggen hennes er gjennomført til punkt, og prikke. Helt sant. Hun skriver dagsaktuelle temaer, gir tips til forskjellige type ting, viser de mest flotte antrekk en kan ha og du får servert gode oppskrifter. Det er virkelig en avslappende atmosfære å klikke seg inn på bloggen hennes.
Bilde fra Caroline Berg Eriksen.


Eirin Kristiansen

Eirn, hun har bein i nesa. Hun er en ung buisness dame, og bloggen hennes er en suksess. Stilen hennes går i sorte, hvite og beige farger, og interiør stilen hennes er helt amazing. Hvis du trykker deg på linken over-da kan jeg love deg at du ikke vil angre. Alle filtrene på bildene hennes er helt magiske. Ta en titt da, vel!

DSC08101.jpg

Bilde fra Eirin Kristiansen.


Kristine Ullebø

Kristine er en ærlig og god blogger. Hun sprer så mye glede i bloggen hennes, og har en god jentehumor. Det liker vi, gjør vi ikke? ;-) Hun er flink til å stille spørsmål tilbake til leserne, og skriver mange gode blogginnlegg om jentepress og om livet generelt. Det jeg digger med denne dama er at hun tør å vise fram stilen hennes. Ja, den kan være vulgær til tider, men hvem bryr seg? Det er hennes stil,  og jeg hadde hvert fall sagt ja takk til klærne hennes! img_6002-532490-7-1454779330827Bilde fra Kristine Ullebø.


Aurora Mohn

Aurora er nok ikke den bloggeren som blogger hver dag og gir 100 % på bloggen, men bildene hennes? De er  fine! Lyset blir grått ish, ta en titt, så får du se. 1193542-7-1448808117089.jpgBilde fra Aurora Mohn. 


Håper dere fikk noen tips av dette. Dere fleste har sikkert hørt om disse damene før, men jeg tenkte at hvis dere heller er interessert i å lese om et spesifikt tema, kan dere ta en titt i kategoriene til bloggerne. Jeg ønsket å ikke tipse om så mange bloggere, da jeg personlig synes det er bedre å lese grundigere om hver blogg, enn åtte bloggere med bare de samme tipsene. Dette er selvfølelig smak og behag.


 

Ha en fin kveld videre.

3 kommentarer

Madiken

25.02.2016 kl.13:01

Kristine Ullebø hadde jeg aldri hørt om før - takk for tips! :-D

Dina

25.02.2016 kl.15:18

Madiken: Bare hyggelig, Madiken :-)

Lovise Larine

25.02.2016 kl.15:52

Elsker Kristine, går på samme skole som henne. Hun er rå!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv