hits

FROKOST: CHIAPUDDING MED BRINGEBÆR

Dette innlegget ble publisert på Wordpress 14. februar. Det kommer innlegg som jeg har skrevet før, og som jeg er fornøyd med. Beklager at bildene blir skjært av, da Wordpress har en annen størrelse på bildene. Heldighvis, ordner dette seg, da det bare gjelder innleggene fra Wordpress.com.

Hei, igjen! I dag spiste jeg chiapudding med bringebær til frokost. Det var veldig godt, og jeg følte meg veldig bra i kroppen etterpå. Jeg lagde en ganske stor porsjon, men jeg tenker det er smak og behag, for hvor mye en klarer å spise.


dfd

fre

Neste gang skal jeg bytte ut kokosmasse med havregryn! Tok egentlig step by step bilder i går kveld, da jeg lagde dette, men de har på magisk vis tatt sin vei. Så, hvis dere ønsker oppskriften på dette, gi meg beskjed! Så skal jeg lage en ny type chiapudding neste gang, med bilder :-) Om litt skal vi ut på tur i det fine været. Det blir herlig!


-Ha en fin dag videre-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv