hits

Dina tipser: FLOW-MINTYOUGHURT MED SJOKOLADEDRYSS

Dette innlegget ble publisert på Wordpress 21. februar. Det kommer innlegg som jeg har skrevet før, og som jeg er fornøyd med. Beklager at bildene blir skjært av, da Wordpress har en annen størrelse på bildene. Heldighvis, ordner dette seg, da det bare gjelder innleggene fra Wordpress.com.

God morgen og hei søndag! I dag har jeg mye å gjøre på agendaen. Jeg skulle gjøre lekser i helgen, men orket faktisk ikke i går. Fredagen tilbringte jeg med ei venninne, så da kunne jeg heller ikke. Derfor, blir søndagen min brukt til lekser, og lade opp til morgendagen. Tilbake til overskriften: I går kjøpte mamma to stykker av denne youghurten, og vet du? Det ble en av mine favoritter, øyeblikkelig! Vi delte en i går kveld, og i dag startet jeg med denne youghurten til frokost. Anbefales :-)

DSC05957.JPG

gfh.jpg

gdgr-Mmm?-httht


For dere som ikke er veldig fan av mint, som jeg heller ikke er, smaker den knapt det! En kjenner en snev av mintsmaken, men for meg var det bare et friskt pust i youghurten. Som dere ser står det gresk youghurt på pakken, noe jeg ikke er veldig glad i, men her smakte en knapt det! Nå skal jeg spise litt mer frokost, og deretter gå tur med hunden min og mamma <3 Håper dere nyter søndagen dere å!


-Ønsker dere en fin søndag-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv