hits

Det varmer

Hei, dere! Jeg er så utrolig glad, for at så mange av dere klikker dere inn her på bloggen. Jeg blir veldig glad for kommentarene deres, det skal dere vite. Jeg tror ikke dere aner hvor herlig det er for meg, at dere setter pris på arbeidet mitt <3 I dag har jeg slappet av og gjort siste finish på en innlevering. Nå skal jeg høre på lydbok, og deretter sette meg ned med lekser. Skal tipse dere om lydbok-appen til helgen. 

Bilde fra Wehartit.

Dette bilde beskriver meg for tiden.


Håper dere har fått et inntrykk av hvordan jeg er via "Om meg"-innlegget. Hvis det er noe dere lurer på, eller noe dere ønsker å lese om, rop ut! 


-Ha en fin ettermiddag videre-

(Det er bare i de neste dagene det er mye innlegg, da jeg ønsker å få publisert de gamle innleggene). Etter det er det mellom 1-2 innlegg hver dag, hittil). 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv