hits

Vinterferie 2016, og to sminkeprodukter

Hei, du og hei fredag! Endelig er fredagen, helgen og vinterferien 2016 her. Som jeg har gledet meg! I dag fikk jeg det andre sminkeproduktet, som jeg bestilte. Perfekt start på helgen for meg, altså ;-) 

Produktene jeg har bestilt, er Brow Powder - Raven, fra Coverbrands, og Easypeasy Brow Gel Natural, fra Makeup Mekka. Dette er første gang jeg har kjøpt brynspudder, og jeg har heller aldri kjøpt sminke fra merket Billion Dollar Brows, så det blir spennende å teste ut! Gir omtalen min om det snart :-) Derimot, brynsgelen har jeg kjøpt mange ganger, dette er et must for dere som trenger å holde brynene på plass, og som ikke trenger å farge brynene. Det står at den skal ha en svak brunfarge, men på meg synes ikke det så mye. Grunnen til det er fordi jeg har veldig mørke bryn. Gjerne test ut dette produktet, anbefales :-)Søsteren min kommer hjem i kveld, og hun skal være her til søndag. Det skal bli så fint! Har gledet meg masse til det <3 Kvalitetstid, folkens, det er viktig. Ta vare på de rundt deg, enten du bare tenker på en, eller sender en hyggelig melding til vedkommene.

Planen for i ettermiddag og for kvelden er å slappe av, ta på pysj tidlig, høre på lydbok, og nyte starten på vinterferien! Håper dere som har vinterferie nå tar den velfortjent, og til dere som skal på skolebenken på mandag: kos dere denne helgen! 


-Ha en super start på helgen-
 

3 kommentarer

Lovise Larine

26.02.2016 kl.17:24

Jeg har prøvd den mascaraen :) Den er ganske god!

Dina

26.02.2016 kl.17:57

Lovise Larine: Det er den, det er en brynsgele ;-)

sceneteppe

26.02.2016 kl.18:29

Så stilig!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv