hits

10 ting jeg vil gjøre i mars 2016

MARS

Da var det på tide med et blogginnlegg der jeg skriver 10 ting jeg vil gjøre i mars 2016. Liker å skrive dette, håper dere også liker det ;-) Det betyr litt mer å skrive det jeg vil gjøre i mars til dere, for da er jeg litt mer forpliktet. Jeg oppfordrer dere også til å skrive ned et par ting dere ønsker å oppnå i mars. Det hjelper! Gjerne skriv noe dere ønsker å gjøre denne måneden i kommentarfeltet. 

Bilde er fra Eirin Kristiansen.no

· HER ER 10 TING JEG ØNSKER Å GJØRE I MARS·

1. Rydde klesskapet mitt. Det er forferedlig kjedelig, men følelsen etterpå er så god!

2. Opprette en Snapchat der jeg kan snappe med dere, og omvendt! Føler det blir mer personligere, og morsommere for dere å se mer av hverdagen min. 

3. Lage middag minst en gang i uken. Det er morsomt hvis jeg klarer å servere gode retter, og da får jeg bedre samvittighet.

4. Ta en spiseskje tran, og en spiseskje sanasol hver dag. Sunt for kroppen! 

5. Kjøpe meg et sett med shampo og balsam. Jeg har aldri funnet de perfekte produktene. 

6. Slutte å spise godteri, chips og slikt. Jeg skal prøve å spise andre ting i hverdagen, og i helgene der det ikke går i usunne ting. Skjerpings på meg! Føler meg ikke bra etterpå, så hva er vitsen? ;-)

7. Høre på lydbok i helgene, og helst et par ganger i uken. 

8. Huske å slappe av midt oppi alt stresset. 

9. Tjene penger, istedenfor å bruke de. 

10. Når påsken er her, skal jeg nyte den fullt ut! Påsken må være en av mine favoritthøytider. Gule farger, god frokost, sol.. 

2 kommentarer

Charlotte

07.03.2016 kl.11:25

Liker punktene dine. Burde gjøre de selv også:)

Dina

07.03.2016 kl.15:12

Charlotte: Tusen takk! Bare å hive seg på ;-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv