hits

Uken som gikk...

God kveld, fine mennesker! Da er middagsuppen i magen, fint det :-) Tenkte det kunne vært kjekt å ha "Uken som gikk..." som fast månedsspalte her på bloggen. Hvis dere liker slike blogginnlegg, gi meg beskjed ;-)


Ukens høydepunkt: At storesøster kom hjem! Alltid like koselig, og det er så bra å ha hun hjemme på påskeferie ;-)

Ukens nedtur: At jeg har hatt utrolig ubehag i nakken/skuldrene. Aner ikke hva det kan være, men er skikkelig stiv. Nei, uff! 

Ukens cravings: Sørlands-chips, med smaken av paprika og persielle! Bedre får du ikke.

Ukens sang: Helt klart "Save me"- Wiktoria! Tidenes sang, altså! Gjett hvem som hører på sangen, for øyeblikket? ;-)

Ukens motivasjon: Skolen, faktisk! Ja, du leste riktig. Jeg blir mye mer motivert til ferien, når jeg visste at dette var siste innspurt før påskeferie 2016 :-) 

Ukens film: Jeg har faktisk ikke sett på noen film denne uka, men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg med en anbefaling i neste ukas "Uken som gikk..."


Håper du likte det :-) Det gjorde hvert fall jeg.


-Ha en god søndagskveld-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv