hits

10 ting jeg vil gjøre i septemerBildet er fra Eirin Kristiansen.

S E P T E M B E R

Denne måneden er vakker, og beroligende. Den symboliserer ro, tanker og fred for meg. Dette på grunn av at sommeren er over og den stekende solen som brenner på kroppen har reist sin vei. Og det er litt deilig det også. Synes du ikke?

Collagen er fra Eirin Kristiansen.

·Her er 10 ting jeg vil gjøre i september·

1. Slutte å spise usunt i ukedagene, og heller ha enten fredag eller lørdag som en dag der jeg kan spise hva jeg enn vil. 

2. Starte med hjemmetrening flere ganger i uken! Var så flink med dette før, men har nesten ikke trent noe i sommerferien.Helt pinlig!

3. Jeg har et mål om å bli flinkere til å oppdatere instagram. Vil dere vite hva jeg heter der? Bare si ifra.

4. Være effektiv og følge opp serien "The Fosters" helt til slutten. 

5. Lese de to siste bøkene i bokserien jeg har liggende i nattbordskuffen. I sommer leste jeg Anna og det franske kysset, og det er seriøst yndlingsboken min. Saint Clair! Nå må jeg lese Lola og gutten i nabohuset ferdig, og deretter starte på Isla og den store kjærligheten.

6. Ferdigstille soverommet mitt. Det har blitt så fint, om jeg kan si det selv. Har tatt ut kommoden min og skrivebordet og heller satt inn et kombinert sminkebord med skuffplass. Super smart valg. 

7. Kjøpe de siste tingene jeg trenger til skole. 

8. Starte å lage middag en dag i uken. Det er helt forferdelig, husker så godt at jeg tenkte å ta oppvasken minst en gang i uken i august i fjor, og gjorde jeg det? Aldri. Kanskje et par ganger på et år nesten. Begynner nesten å gråte for det er så forferdelig egoistisk å ikke hjelpe til i huset. Tilgir meg aldri for det, derfor skal jeg gjøre disse tingene fra nå av, etter jeg har kommet meg på plass på skole. 

9. Gå turer med beste hunden hver dag <3

10. Drikke morgensmoothie hver lørdag og tenne stearinlys hver kveld. 


-Ha en fin morgen-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv