hits

Da er det bare å vente...

Hei, dere! Endelig er det helg, har hatt så lite energi den siste uken, så det å hvile trengte jeg. Fikk vite at jeg nå er på 14.plass på venteliste på den andre skolen, da hele seks elever har byttet, og da blir naturligvis ventelisten kortere. Er innstilt på at det ikke går like fort ukene framover, men ønsker så sårt å bytte skole. Dere aner virkelig ikke. Dette har ikke noe med at jeg ikke direkte trives på den nye skolen, men når det er en privatskole, og det tar ca en time med buss, er det på en måte ikke verdt det. Grunnen til dette er at jeg savner alle vennene mine. Det er fint å møte nye også, men savner virkelig bestevennen min <3


Har gjort en god del lekser denne uken allerede, så i morgen skal jeg jobbe litt med tv-fag og diverse. I kveld på dagens meny sto det taco! Deretter så jeg en film på Netflix, kalt XOXO, med blant annet Sarah Hyland. 


Bildet er fra Google.


-God natt, fine lesere-

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

02.09.2016 kl.22:49

Vi får krysse fingrene å håpe at du kommer inn på skolen du ønsker!

Dina

03.09.2016 kl.11:17

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk Sofie! Nå ble jeg veldig glad <3

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv