hits

Verb-øving, middag hos besti og mer øving

Hei, og god kveld! I natt overnattet jeg hos besti, og dro hjem ca. 13.00. I dag dro storesøster til militæret, hun er heldigvis tilbake søndagskveld <3 Savner hun med en gang hun drar. I ettermiddag øvde jeg litt på to tyske verb-bøyninger i dag i presens på tysk. Etter det dro vi på middag til besti, og spiste fårikål og til dessert ble det... eplekake! N.A.M! Vi kom vel hjem ca. 1845, og jeg skal øve mer på de to verbene i kveld, og lese fem sider i samfunnsfag. Liker å gjøre litt før uken starter. 


Forresten, så må jeg fortelle dere at jeg ble så glad for de to kommentarene jeg fikk for noen fager siden. Meningen med bloggen, er også å kommunisere med dere via kommentarfeltet, så da er det bare å stille spørsmål, gi meg tips, fortelle hva dere ønsker mer av på bloggen osv :-) 


Bildet er fra Weheartit.


Se, så fin Selena G er! Blir så glad av dette bildet. Vet ikke hvorfor, er bare noe med bildet. Måtte bare dele dette med dere ;-)


Blir så frustrert av skole og slikt. Tror det kommer til å ta lang tid, før det skjer noe. Jeg er ikke motivert til skole, gruer meg og er ikke klar i hodet. Hvis en ikke er lykkelig og trives, er det veldig vanskelig å konsentrere seg, og faktisk føle seg bra. 


-Ha en god kveld, fine- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv