hits

10 ting jeg vil gjøre i høst

God kveld, finfolk! Håper dere har hatt en bra dag, og nyter siste dagen i helgen. I dag tenkte jeg at det å lese hva jeg ønsker å gjøre i høst, kunne vært gøy, så her er 10 ting jeg vil gjøre i høst! 


1. Drikke masse te og kakao på kveldene, om ikke på morningene! Det er ren terapi for sjel og kropp, altså! Det er så viktig å ta vare på seg selv, og jeg tror faktisk mange mennesker, særlig ungdommer, glemmer å ta vare på det psykiske i livet. Det er viktig å kunne slappe av, og nyte nuet. Det holder jeg på å lære meg.

2. Øvelseskjøre masse! Har kjørt endel siden bursdagen min i juli, men har blitt sløvere for tiden.. Dette må bli det bli skjerpings på! Er så viktig å kjøre når man først har startet, og ikke stoppe opp. 

3. Få treningsmotivasjonen tilbake! Åå, gjett om jeg har savnet den da. Har seriøst ikke trent siden lenge før sommerferien, og det er sinnsykt ille. Spiser chips hver helg, og har begynt å drikke en cola i tillegg. Ikke bra.. Skal seriøst laste ned en app, der jeg får trent magen! Problemet er at jeg sliter med oppblåst mage. Altså, når jeg har spist, får jeg DEN  magen. Jeg mener det, er ikke tull. Sliter veldig på hvordan jeg føler meg, og ønsker å ha tynn mage, ikke bare når jeg ikke spiser, men når jeg også har spist. Jeg vet at alle får litt oppblåst mage, etter en har spist, men jeg får ekstrem, og jeg kan ikke fatte hvorfor. Tror selvfølgelig det også har noe med at jeg har spist usunt i mange år (godt i ukedagene). Men uansett! Det kan vel ikke ha bare med det at jeg har spist usunt? Kanskje det har det, men når jeg har trent (trente fra september til desember i fjor), fikk jeg aldri noe flat mage. Ble alltid oppblåst etter HVERT ENESTE måltid.. Blir lei meg, fordi det ødelegger mye, da jeg liksom har prøvd ALT. Trenger tips! 

4. Få supergode bloggrutiner! Jeg digger å blogge, så her skal jeg jobbe med klokkeslett, innlegg og slikt! 

5. Være skoleflink og jobbe jevnt med leksene. Dette er viktig, men husk: aldri slit deg ut. Aldri. 


 

6. Høre på god musikk <3 Digger ekte musikk, som for meg får meg til å tenke på livet.

7. Gå turer med lille Lexie :-) Hun fortjener det beste livet hun kan få med mange turer.

8. Kjøpe inn noen høstplagg! 

9. Lese bøker. Ønsker å få et skikkelig godt og bredt språkferdigheter. Tenk så koselig å lese bok med kakao i koppen da <3

10. Ikke være så mye på mobilen og sosiale medier. Det tar over hodet. Håper dere liker slike innlegg! Det gjør jeg, så hvis dere ønsker flere blogginnlegg med "lister", 10 ting... og tips, rop ut! 


-Ha en fin kveld-

2 kommentarer

lisarorvik

27.09.2016 kl.19:39

Så koselig innlegg :)

Dina

27.09.2016 kl.19:55

lisarorvik: Tusen takk for hyggelig kommentar, Lisa! :-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv