hits

Søndagsagenda og morgentrening og smoothie

God morgen, og hei søndag! I dag skal jeg få gjort matteoppgavene jeg snakket om på fredag og i går. Jeg skal også rydde rommet mitt og rydde huset, så her skal det blir rent og pent ;-) Så på serien The Fosters i går, og det var to sanger i serien som er en av de fineste jeg har hørt! De heter Outlaws og Tomorrow´s Never Gone av Someone´s Little Sister. Sangene finnes ikke i spotify, da jeg tror dette bandet kun eksisterer i serien. Søk dem heller opp på youtube.

I dag får vi middagsbesøk fra besti og hennes familie :-) Jeg har gjort unna dagens trening og drukket morgensmoothien min! Selvom treningen ikke varer lenge, er det bare det å ha rørt litt på seg på morningen, og få den gode følelsen etterpå :-) Ja takk til den følelsen! Trente vel i litt over 15 minutter, og tøyde ut i et par minutter. Derfor er jeg nå sliten i kroppen, noe som er positivt! -Morgenstund har gull i munn-


Jeg tror mamma skal steke resten av pannekakene til frokost. Etter det skal jeg fikse meg, rydde, dusje og deretter får vi besøk :-) 


-Vi snakkes senere-

5 kommentarer

Henriette Celin

11.09.2016 kl.10:55

Så effektiv du har vært allerede, og herlig med smoothie ^^

Kos deg med rydding og middagsbesøk, og ha en fin dag!

Dina

11.09.2016 kl.11:18

Henriette Celin: Tusen takk, for fin kommentar :-) Ha en fin dag du og!

lisarorvik

11.09.2016 kl.10:58

Dette så hodt ut, helig start på dagen :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Dina

11.09.2016 kl.11:20

lisarorvik: Det var det, slike morninger er de beste :-)

Henriette Celin

11.09.2016 kl.11:59

SV: Takker ^^

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv