hits

Perfekt middag og lekseprat

God kveld! Denne dagen har vært fin, altså! Vi har fått badekar, så det var fint med et bad. Litt senere kom best og moren hennes på middagsbesøk. Ble bare de, da resten var å fartet :-) Vi spise mais, laks, en slags rømmedressing, agurksalat, og til dessert ble det vaniljeis med peanøtter, bær, daimbiter og sjokoladesaus. Mmm... 


Mamma skal snart hente storesøster, da hun endelig har en ukes perm :-) Gleder meg så til å se hun! I mellomtiden, når mamma henter hun, skal jeg støvsuge nede, og se og forberede meg til neste uke angående leker og slikt. Ble ikke noe matte i dag, men vet du hva? Det er helt greit. Som dere vet, sa jeg på fredag at jeg skulle gjøre resten av oppgavene, og det har altså ikke skjedd. Det er ikke innlevering, men er fint hvis man gjør det. Det er ikke viktig å priotere det når vi har andre ting å gjøre, derfor kan jeg gjøre det i morgen. Ellers, ble det ikke rydding i huset av meg :-/ Ryddet litt på rommet mitt da. Får så dårlig samvittighet, vil virkelig hjelpe til, men er så lat. Dette er noe jeg virkelig vil jobbe med. 


Quoten er fra Weheartit. 

Så denne på nettsiden, og synes den var så fin!


-God natt, finfolk <3- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv