hits

Tenåringenes hemmelige liv og musikktips?

Hei og hopp! Hvem er klare for dagen? I går gjorde jeg ikke mye lekser, men litt. Har startet å se litt på det nye programmet "Tenåringenes hemmelige liv", på fredager klokken 1730. Ser på det fordi jeg følger Hanna-Martine, Mara og Sarah :-) Sarah er så pen! Ble forresten ferdig med The Fosters på søndag, så trist det som skjedde på slutten. Håper virkelig Netflix får inn sesong 3 asap! Over til noe helt annet! Har dere litt musikktips til meg? Trenger nye sanger på spillelisten, så skriv gjerne en eller to sanger dere digger på nå for tiden :-) Hadde satt såå stor pris på det. 

Bildene er fra Weheartit, men collagen laget selv.
Så ikke dette godt ut, eller?


-Ha en fin dag, mine fine-

2 kommentarer

Den lille Pandaen c:

20.09.2016 kl.13:36

Anbefaller deg å sjekke ut Fall out Boy (Centuries & Irresisteble(?) ) og Warriors av Imagine Dragons. Elsker dem fortiden.

Dina

20.09.2016 kl.15:56

Den lille Pandaen c:: Tusen takk for tips! Tester ut den første sangen nå :-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv