hits

10 ting jeg vil gjøre i oktober     W E L C O M E  O C T O B E R

Nå, dere! Nå er sommeren offisielt over, og høsten er endelig her. Bladene begynner å få mer og mer farger for hver dag som går, og det blir kjøligere i luften. Dette er tiden for store kopper fylt med kakao og te, lese bøker, sette seg i sofaen med et pledd og høre på musikk. Det er veldig beroligende når mørket tar over, og man kan sitte inne i høstværet og se ut på de fine fargene. Nei, vet du? Jeg er mer enn klar for oktober!                 

·10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH·

1. Instagram-detox! Jeg synes det er så gøy å finne nye følgere på Instagram, så det er tid for å rydde litt i hvem jeg følger. Dermed, får jeg bare inspirasjonsboost når jeg trykker på Instagam-knappen ;-) 

2. Fokus på eget velvære med hjemmetrening, sunne og mettende måltider, samt fast innførsel av en god dose selvpleie hver søndag. Jeg skal lære meg å drikke mer vann. Det er jo slik at en skal drikke minst 1, 5 liter vann hver dag, helst 2 liter, og når jeg ikke engang drikker 0,5 liter vann hver dag, er det ikke bra for kroppen i det hele tatt! Heldigvis kjøpte vi en vannflaske fra Joe & The Juice på tirsdag, så da blir det litt mer inspirerende og gøyere og drikke vann fra en så flott vannflaske. 

3. Finne meg en ny tv-serie på Netflix. Har sett mange, men problemet er at jeg venter på rundt 4 serier som Netflix ikke har gitt ut alle sesognene på. Gjerne gi meg tips! 

4. Lese bøker og drikke MASSE kakao og te <3

5. Øvelseskjøre masse!

6. Lage ferdig jobbsøknad og CV! Deretter må jeg levere dette til sjefen, så håper jeg på å få meg jobb. Problemet er bare det at jeg sliter med å pakke inn gaver. Synes det er fryktelig vanskelig å ta nok med papir og pakke inn gaver og slikt. 

7. Lære meg fine hårfrisyrer etter jeg har fått klippet håret. Det er på tide!

8. Være flink og pusse tennene på hunden min hver eneste kveld. Stakkar lille, som får vondt i de små tennene sine <3

9. Starte å planlegge på julegaver. En er aldri for tidlig ;-) 

10. Være positiv. Alltid. 

Bildene er fra Eirin Kristiansen.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv