hits

Joe & The Juice og mine planer

God morgen, til dere! I går gjorde vi endel ærender, og siden vi brukte en god del timer på dette, tenkte vi å sette oss ned, for å spise lunch et sted. Det ble Joe & The Juice. Alltid en sikker vinner ;-) Dette er andre gang vi har spist på Joe & The Juice, og de har så god mat der! De serverer ulike typer sandwicher og smoothies. I dag gikk jeg for en sandwich med avokado, serranoskinke, mozzarella og tomat. Jeg spiste denne forrige gang også, og jeg tror og er ganske sikker på at det er favoritten! Smoothien jeg valgte var en med bringebær og gjett om den var god! Ah, kunne drikke flere sånne på en dag, for å si det sånn ;-) 

                               -Mmm-


I dag skal jeg til byen, for å overnatte hos en venninne. Det skal bli hyggelig! Er lenge siden vi har sett hverandre. Før det, skal jeg dusje, stelle meg, prøve å gjøre litt lekser, slappe av og gå tur med hunden. Men først: lage prinsessefrokosten min, nemlig egg og bacon med et stort glass appelsinjuice. N.A.M!

Forresten! Jeg må nevne det. På mandag så vi filmen Kongens nei, og vet dere? Den var så rørende, jeg gråt flere ganger, for Norges historie er så sterk. Skal lage et innlegg der jeg anmelder filmen, for det fortjener den virkelig!


-Vi snakkes!-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv