hits

Inspo-middag og effektiv dag

God kveld, dere! I dag var jeg så trøtt, kanskje fordi jeg kun fikk rundt seks timer søvn. Har sånn greie at jeg ikke kan legge meg før tidligst 2300, skikkelig dårlig uvane, altså! Vi startet vanlig tid i dag, 0810, og sluttet 1530. Så spiste vi super god lille-lørdag middag, nemlig fiskesuppe med blåskjell. Skikkelig inspo-middag ;-) I dag har jeg vært ganske så effektiv med lekser. Har gjort mange matteoppgaver, faktisk så mange som tretten! Stolt, så klapp på skulderen for det :-)

Må lese gjennom en lekse til i morgen, bare for å sjekke svarene. I dag hadde vi spanskprøve, og det gikk bra, unntatt en feil som jeg vet at jeg har. Arg.. Da får jeg ikke sekser hvert fall. Ellers, skal jeg prøve å legge meg senest 2200. Jeg må lese litt bok i kveld, da det er en type lekse, tror jeg. Skulle gjerne skumlest de 20 sidene i det ene faget, men det får jeg ta i morgen og til helgen. Er i tross alt ikke før til neste uke den leksen er til.

I dag kom det faktisk ut hele 11 videoer på youtube! Made my day ;-) For øyeblikket ser jeg på Eveline Karlsen sin nyeste flyttevlogg.


Nå har jeg jobbet i rundt 1 og 1/2 time, så skal slappe av nå, tror jeg! Så, skal jeg gå gjennom leksa til i morgen. Tror jeg vil lage noe godt til kvelds, kanskje avocado-toast ;-) Mmm...Dere burde prøve det! Søk på Eirin Kristiansen sin blogg for oppskrift ;-) Et lite tips til deg fra meg i kveld! 

I morgen starter vi ikke før 1000, så jeg kan stå opp 0805! Det er luksus, det. Kan hende jeg står opp tidligere, da jeg liker å ha god tid på morgenen, men vi får se om jeg er trøtt i morgen tidlig. Spørs vel når jeg legger meg i kveld. Tror jeg skal lage egg og bacon til frokost i morgen. 


-Nyt kvelden, da dere!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv