hits

Produktiv dag og en endring i musikkspalten

Hei, dere og hei lørdag! Endelig er det din tur :-) I dag våknet jeg rundt 1000 med hunden sovende ved siden av meg. Vi sto opp, og spiste familiefrokost: baguetter med alt-mulig-pålegg ;-) Mmm... Senere i dag får jeg besøk av en venninne, og vi skal se på film, spille monsterbuzz, og spise verdens beste pizza. I morgen har jeg lyst til å øvelseskjøre, så vi får finne en anledning til det. I dag, ca. 1115, gjorde jeg litt lekser :-) Gjorde litt av svarene på spanskord i går. I morgen skal jeg skrive ferdig to av kapitler til en prøve vi skal ha. Det jeg gjør er å lage en presentasjon, slik at jeg leser en presentasjon og ikke ti sider med setninger :-) Så blir det som å lese en fin presentasjon!


Forresten! Jeg fortalte for noen uker siden at jeg tenkte å ha den første tips til sanger fra 1-5, andre 20, og eventuelt tredje innlegg med tips. Men! Jeg velger å beholde den datoen (1-5), men heller ta andre innlegg som 15, og eventuelt den tredje som 20-30/31! Da har vi det på plass ;-) Så, i kveld, deler jeg nemlig mine favorittsanger fra filmen Divergent. Så, stikk innom i kveld :-)


-Vi snakkes, ha en fin lørdag!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv