hits

Mandag og planen for min uke

God morgen, og hei mandag! Blanke ark. Vi trer inn i enda en ny uke, er dere klare? Jeg har forresten tenkt litt på hva slags julekaklender jeg ønsker å ha i år, og jeg tror valget er på te-kalender, mmm... Tenk det da! Og ha en te for hver dag. Har søkt litt rundt på nettet, men alt er utsolgt - både på nettet og i butikkene, så jeg får lete videre :-) Hva har dere tenkt å ha? Og skal dere i det hele tatt ha en kalender? Over til noe helt annet! Denne uken, den blir fullt med mye skal jeg si deg. Her ser dere en plan for hva vi skal gjøre dag for dag på skolen, og hva jeg skal gjøre på fritiden:

·Mandag·

Engelskpresentasjon

·Tirsdag·

Samfunnsfagsprøve i to kapitler

Badminton-trening

·Onsdag· 

Skrive novelle og analysere novelle (vi starter med det i dag, eller på mandagen, husker ikke)

Mørkekjøring i rundt to timer, maks håper jeg!

·Torsdag·

Matteprøve i to kapitler

Badminton-trening

·Fredag·

Skrive ferdig novellen i norsken

Nå forstår dere altså at denne uken bli helt full. Jeg håper virkelig at novellen vi skal skrive får vi neste uke også, men det vet jeg ikke. 


-Ha en fin kickstart!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv