hits

Filmtips til søndagskvelden: The Intern

God søndagsettermiddag, dere! Nå håper jeg middagen er i magen, for nå er det nemlig på tide å snurre film ;-)-You will never regret seeing this inspiring movie. I promise-


Denne filmen så jeg for første gang i september, tror jeg. Anne Hathaway er en så dyktig skuespiller, så jeg måtte selvfølgelig se den :-) Tok meg litt tid å få satt med ned sett den, men det har jeg altså gjort. Vet dere? Kontoret eller oppholsrommet der de ansatte arbeider er så inspirerende! Hadde jeg hatt en slik arbeidsplass hadde jeg blitt inspirert og motivert bare av det! Filmen er så fin, man vil bare gråte, le og jobbe hardt! Jeg så The Intern på Netflix.


-Ha en fin ettermiddag, la filmen snurre i vei!-
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv