hits

10 ting jeg vil gjøre i novemberW E L C O M E  N O V E M B E R

Da trer vi inn i måned 11 av 12. Tenk! Vi har kommet så langt i 2016. Det er helt merkelig å tenke på at vi er i nest siste måned! Det er under to måneder til jul, det går så fort! Men det er ikke nødvendighvis en negativ ting det ;-) November? Jeg er klar!    

         


·10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH·

1. Være positivt innstilt til hver badminton-trening i uken! Det er så gøy, og man blir sliten samtidig, så her er det mye trening, altså!

2. Drikke masse vann fra min fineste vannflaske! Den er nemlig fra Joe and the juice, hihi.

3. Drikke gode smoothier!

4. Lese boken "Gutten i nabohuset", det er en av bøkene i trilogien. Leste "Anna og det franske kysset" i sommerferien, og det er en av mine topp tre favorittbøker.

5. Nå kan jeg kjøre masse, da jeg endelig har tatt mørkekjøring. Nå som det er på plass, er det på tide å kjøre i mørkere tider. Har gjort det noen ganger ;-)

6. Se masse på serien Hart of Dixie!

7. Finne bra musikk på Spotify.

8. Gå turer med hunden. Det fortjener lille. 

9. Drikke te og kako og bade i det fineste badekaret vårt.  

10. Planlegge uken, og alltid være forberedt. 

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.11.2016 kl.10:28

Så gode punkter! :)

Dina

05.11.2016 kl.14:44

Victoria Larsen: Tusen takk for det, Victoria :-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv