hits

10 ting jeg gleder meg til resten av året

Nå er det rundt to måneder igjen av 2016, og akkurat nå er det helt surrealistisk. Tenk, da! Jeg vil vel tro at jeg er en av de personene som er i overkant glad i juletider og desember. Elsker den tiden, så gjett om jeg gleder meg :-) Dette gleder jeg meg mest til resten av året!
drikke så mye kakao og te som jeg vil - dette har jeg allerede startet på ;-) Uansett gleder jeg meg til snøen faller ned på bakken mens jeg kan se ut av vinduet og holde rundt den gode store kakao eller te-koppen. Mmm...

jul - alt som har med jul å gjøre, alt fra bakeverksted, henting av juletre, julemusikk, pynte til jul, julekalender til lesing av bøker med en kopp kakao er det beste jeg vet om. Julen er helt klart min favoritthøytid, uten noen tvil. Når snøen faller, julelys henger i trær og i busker og julestjerna er på plass i vinduet, da dere - da får jeg den beste følelsen i verden. Da får jeg en ubeskrivelig god og trygg følelse. Jeg gleder meg så mye at jeg kan ikke vente!


nyttår - det er så fint når fyrverkeriet blir sett i det fine mørket med stjerner på himmelen. Jeg synes det er en så fin avslutning hvert år. Stjerneskudd pleier vi å feire med! Altså gøy å lage figurer med de, og veive alle steder. Gode minner fra da jeg var mindre. 

flotte turer med lille - hunden min er min følgesvenn, og vil alltid være det. Jeg er uendelig glad i hun, og jeg kan gråte bare av å tenke på at hun en dag ikke kommer til å ta del i våre liv. Jeg vet det er lenge til, men sånn er jeg: følelsesladd. Derfor, blir det så gøy når jeg tar på hun vinterjakken sin og hun går med de små søte potene i den hvite, myke snøen. Min lille!

tradisjoner - juletradisjoner er det beste jeg vet. Noen av mine er at jeg kan ikke høre på julemusikk før 1. desember, vi må bake marsipan og lussekatter, jeg må drikke masse kakao og te, ha julekalender og pynte masse! Gleder meg til å sette i gang med tradisjonene, nok et år :-)

den kjølige luften - den har faktisk allerede meldt sin ankomst, og selvom det er nesten litt for kaldt, er det også veldig forfriskende! Det hjelper på tanker og på helse :-)

julekalender - dette er et must have i desember. Det trenger ikke å være gavekalender, langt ifra! I år har jeg som sagt lyst på en te-kalender, men alt ser ut til å være utsolgt. Derfor, får jeg lete, jeg gir ikke opp ;-) 

Velkommen november og desember


-Ha en nydelig morgen-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv