hits

Oppskrift: havremakroner til kveldssnacksen

God kveld! Nå er endelig søndagskvelden her, og det er på tide å slenge seg i sofaen? Eller, vent litt! Først, må vi lage noe kveldssnacks ;-) I dag ble det havremakroner, mmm... Dette er noe jeg er veldig flink til å lage, og det er alltid en god og trygg klassiker her i huset! Det er super enkelt, jeg bruker kokeboka som vi fikk fra ungdomsskolen, brukelig den! 


du trenger

 ♥ 75 g smør/margarin, romtemperert  ♥ 3/4 dl sukker  ♥ 1 egg  ♥ 3 dl havregryn, store  ♥ 1 ss hvetemel  ♥ 1 dl rosiner, hakket


 


 


slik gjør du 

Rør smør/margarin og sukker til det blir kremaktig. Tilsett egget og rør godt.


 

Bland i havregryn, hvetemel og rosiner. Del deigen i 24 like store emner. Trill dem til kuler og sett dem på bakepapir på en bakeplate.


 

Stek kakene til de er lysebrune. Avkjøl dem på rist.  


-Håper det smaker- 

 

2 kommentarer

lisarorvik

06.11.2016 kl.20:48

Dette så kjempe godt ut :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Dina

06.11.2016 kl.21:01

lisarorvik: Det er så godt, prøv det!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv