hits

Søndagsfrokost og søndagen min

God morgen, mine fine! Jeg våknet tidlig i dag, det var vel rundt 0845. Jeg må innrømme at det er litt deilig og ha hele søndagen foran meg, da ;-) Siden jeg ikke gjorde noe lekser i går skal jeg gjøre det i dag. I går øvelseskjørte jeg et godt stykke, så det var fint å få unnagjort en til kjøretur :-) Kjempegøy! Se på frokosten min for søndagen ;-)

Mmm...


Denne uken blir blir veldig hektisk, kanskje like hektisk som forrige uke! Jeg har to prøver, en presentasjon, også jobber vi med en annen presentasjon også er det fagdager oppå det hele :-) Jaja, vi får bare være positive! Det fungerer alltid. Alltid. Uansett! Gled dere til kvelden, da er det tid for "Uken som gikk...".


-Nyt søndagsmorgenen, da dere!-

2 kommentarer

Lisa Malene

20.11.2016 kl.09:35

Lykke til med prøver og presentasjon denne uken. :) Bruk den siste dagen i helgen godt. God søndag. <3

Dina

20.11.2016 kl.10:01

Lisa Malene: Tusen takk <3 Det skal jeg, nyt den du og ;-) Ha en god søndag!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv