hits

Kjedelig ettermiddag og planlegging av antrekk

God ettermiddag! Endelig hjemme etter en lang dag, og så sliten! I dag skal jeg gjøre litt lekser og slappe av. Helt grei ettermiddag, men litt kjedelig synes jeg. Skal gjøre litt hjemmetrening litt senere, deilig! Jeg må også finne et fint antrekk til fredag kveld. Har planlagt noe, men er litt usikker på om det blir det endelige antrekket. Får spørre storesøster om litt motetips enten i kveld, eller i morgen ;-) Det man har har søstre til? 


Jeg skal ha på meg skinnjakken som ytterjakke, vet jeg hvert fall. Og en kjempe fin og unik genser. Vi får se om jeg skal ha på meg skinnskjørt, eller et annet skjørt. Vanskelig valg, altså!


Bildet er fra Eirin Kristiansen. 


-Vi snakkes-

2 kommentarer

lisarorvik

30.11.2016 kl.17:40

Så fin jakke :). (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Dina

30.11.2016 kl.20:42

lisarorvik: Var Eirin sin, min er fra Zara ;-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv