hits

Moodboard - Desember 2016

Hei desember 2016! Gjett om jeg har ventet på deg ;-) Dette er virkelig favorittmåneden min, og det er faktisk ikke mulig å beskrive hvor glad jeg er i desember. Nei, vet dere? Dette skal bli så bra, og denne måneden og alt som følger med av baking, pynting, juletrehenting, snø, cookies, kakao, te og gløgg i store krus gleder jeg må så mye til! Desember: velkommen skal du være!


 


-Happy 1st. December, Y'all-

3 kommentarer

Lisa Malene

01.12.2016 kl.07:34

Elsker moodboards! Får liksom "satt stemningen" litt, for hvordan man ønsker at det skal bli. Syns du har et godt utgangspunkt for desember. <3 Håper det kommer litt snø da, så det blir som på bildene!

Dina

01.12.2016 kl.15:33

Lisa Malene: Helt enig, Lisa! Stemningen får et fint ramme ;-) Vet du? Natt til 1. desember ble det snø! Denne dagen kunne ikke blitt bedre <3 Ha en fin dag!

Lisa Malene

01.12.2016 kl.20:58

Ble faktisk snø i natt her også!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv