hits

Unnagjort lekser

God kveld! Da har jeg fått gjort litt lekser, fint det også ;-) Jeg gjorde litt samfunnsfag, to siste kommentarer på en lekseinnlevering i geografi og leste gjennom hva som står i spanskpresentasjonen vi skal ha på fredag. Det skal nok gå bra! Jeg fikk gått en 15 minutters (ca) tur med hunden istad - min lille gledesspreder! Faktisk, så er ett av målene mine i 2017 å pusse tenner på hunden, og vaske hun rundt øynene. Lille :-) Derfor, startet jeg og mamma med det i går.


Huske å add meg på Snapchat, heter dinasblogg der ;-) Oppdaterer så ofte jeg kan! Vi slutter dessverre sent i morgen, så kommer ikke hjem før ca. 1615 :-/ Uansett! Da får jeg bare være litt ekstra effektiv med lekser.

Fikk dere med dere at Caroline Berg Eriksen og hennes familie fikk nøklene til huset i dag? Gratulerer til dem! Det fortjente de! Hun laserte jo i dag en egen hårkolleksjon, spennende! 
Bildene er fra Caroline Berg Eriksen. 


-Vi prates i morgen tidlig-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv