hits

Date med storesøster og boktips

God morgen, og hei onsdag! Dette blir en lang dag på skolen - vi starter 0810 og slutter 1530. UGH! Jaja, vi får bare gjøre det beste ut av det, sant? I går var storesøster og jeg og lunchet på en resturant i Asker som heter Intermezzo. Hun inviterte meg på en aldri så liten lunchdate - vi er heldige må jeg si :-)

Jeg bestilte Gourmet Burgis, og jeg ble så positivt overrakset over maten! Altså?! Alt var så godt :-) Storesøster bestilte American Way Burger, men jeg tror at min var litt bedre. 

Mmm...

Her ser dere en burger med sur-søt saus, salat, to mozzarellastick (noe av det b.e.s.t.e jeg har smakt), pommes frites, BBQ saus og aioli. N.A.M! Ah, får vann i munnen bare av å tenke på klassikeren ;-) Vi bestilte også løkringer, og de var så gode. Anbefales å dyppe i sausene ;-) Uansett! Nok matprat for i dag, ehe. Som dere forstår elsker jeg mat. 

I vinterferien ble jeg ferdig med en bok som heter "Lola og gutten i nabohuset", som er skrevet av forfatteren Stephanie Perkins. Dette er bok nummer to av en triologi.


Har lest den første, "Anna og det franske kysset", og jeg vet at ingen bok kommer til å toppe den. Hvertfall ikke i den sjangeren - romantisk drama. 


-Vi prates, mine fine lesere-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv