hits

Middag med storesøster og øving til muntlig høring til i morgen

God ettermiddag! Jeg er den største fanen av mandager - elsker pangstarten på uken! Jeg må innrømme at det var litt vanskelig (les: grusomt) å stå opp i dag, men jeg måtte på skolen, så det var bare å stå opp ;-) Vi hadde full dag i dag, pjuh! Sliten etter åtte skoletimer. Uansett! Jeg ble hentet av storesøster i sentrum, så jeg var hjemme til ca. 1610. Digg! Gikk deretter tur med den firbente, spiste en cookie og drakk et glass melk, skrev et sammendrag av en vurdering vi skal ha i morgen, spiste middag som storesøster lagde. Vi spiste stekt laks, most avocado (ikke helt som guacamole) og salat med sur-søt saus og soyasaus. Etter det slappet jeg vel av i ca. 15 min, før storesøster og jeg har øvd på en vurdering jeg skal ha i morgen. Vi har nå jobbet fra ca. 1758-1852 ;-) Presis, sa du? 

Nå fikk jeg tid til å klikke meg innom, for om ikke lenge skal vi gå gjennom en gang til. Da får vi sett hvor jeg ligger an :-) Paradise Hotel 2017 starter i kveld, hvem skal se på? Det skal vi! Med mindre det slutter for sent, da :-/ Trenger søvnen min!


-Vi prates i morgen-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv