hits

Muntlig høring: check og en liten agendaprat

God ettermiddag! Endelig er jeg ferdig med muntlig høring i samfunnsfag :-) Jeg var på skolen fra 0810 til ca. 1400. Det vi har gjort er å ha lest seg opp på sju påstander. En av disse skulle vi trekke når vi skulle høres, så du hadde noen sekunder på å lese opp påstanden du trakk og sette deg inn i stoffet raskt.

Jeg trakk påstanden "Det viktigste med en jobb er høy lønn". Den muntlige høringen var lagt opp slik at fem minutter skulle brukes til hva eleven hadde å si om påstanden og hvis det eventuelt var oppfølgingsspørsmål. De resterende tre minuttene igjen var til å bytte elever og høre om hva læreren synes om samtalen. Samfunnsfagstimen startet 1000, og den første eleven startet altså 1000, og varte til 1008. Min tur var ikke før 1349 til 1357.

Jeg snakket i over fem minutter, og når det hadde gått fem minutter, ringte nedtellingen til læreren (lærlingen). Deretter sa hun "bare fortsett". Jeg snakket til jeg var ferdig, og deretter spurte de meg et spørsmål. De var usikre på om de skulle det, for hun ene sa "her fikk vi ikke slippe til", også sa hun noe slik at "jeg vet ikke om vi trenger å stille andre spørsmål". De så deretter på hverandre, og smilte litt. Jeg tror de visste at de ikke trengte å stille meg spørsmål, men tror de bare ville se om jeg klarte å svare på det. Derfor, spurte de meg om et spørsmål. Klarte å svare på det, så det gikk super bra! Stolt!Jeg måtte vente fra 1000 til 1350, for det var litt forsinkelser, men fikk øvd mye :-)


Dere aner ikke hvor glad jeg er! Det er så fint vær her, så det gjør meg ekstra glad! Storesøster hentet meg på skolen, enda diggere! Hihi, så glad jente da <3 Planen for ettermiddagen min, er å øve på naturfagsprøve, spise fiskegrateng og makaroni med storesøster, slappe av, spise cookie og drikke ett glass melk og gjøre litt hjemmetrening. Er motivert igjen - og gjett om det er deilig ;-)


-Nyt tirsdagen så langt-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv