hits

Motivert jente og perfekt middag

God ettermiddag! Endelig er onsdagen over. Eller, det er vel riktigere å si skoledagen. Endelig er skoledagen over. Dette er den tyngste dagen for meg, fordi vi har full dag med de verste fagene, om jeg kan si det. Vi har fulle dager på mandager også, men det er bare midlertidig. I går satt jeg med naturfag i over to timer og 25 min. Stolt! Jeg er endelig motivert og inspirert til å gjøre lekser og være skoleflink :-) Har hatt en ganske dårlig skoleperiode det siste halvåret. Ikke det at jeg ikke leverer det jeg skal til tiden, men det er slik at jeg ikke gir alt jeg har, og gjør mer enn det som er nødvendig. 

Planen for resten av dagen min, er at jeg skal spise en kjempe god og dyr middag med storesøster. Hun har vært i butikken og kjøpt mango blant annet, for vi skal nemlig ha kylling med mangosalat, mmm... Viser dere bilder senere ;-) Det ble ingen hjemmetrening i går, fordi jeg satt så lenge med naturfagen. Derfor, ble den flyttet til i kveld. YEY!  Angående det å være motivert til skole - jeg er også motivert til å gjøre hjemmetrening ;-) Forklarer mer senere! Nå venter jeg på at middagen skal bli servert!

 

«Husk, igår sa du: I morgen!» ? Nike

 


-Ha en fin tirsdagsettermiddag-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv