hits

Kort skoledag og endelig helg

God morgen og hei helg! Endelig er det snart helg, men først: fem skoletimer :-) Det klarer jeg! Jeg slutter 1300 i dag, så det er deilig. Hvis jeg er heldig å blir hentet på busstoppet mitt, er jeg hjemme til ca. 1335. Jeg skal ta det helt rolig i dag, Sitter å tenker å spørre mamma om hun kan kjøpe en chipspose og en glasscola til meg. Jeg skal egentlig starte på en sukkerchallenge, men tror nok vi starter med det på mandag. Da skal jo første hjemmetreningen på l.e.n.g.e skje :-) Ble inspirert til challengen av Sanne Skar.

https://www.youtube.com/watch?v=3Wr2vIDfgE8

Senere i kveld kommer det forresten en oppskrift, men hva det er kan dere sjekke i kveld ;-) Har forresten funnet mange fine bikinier som kommer inn på BikBok snart, viser dere modellbilder av de snart! SÅ fine, altså :-)


-Vi prates litt senere-

4 kommentarer

Lisa Malene

17.03.2017 kl.07:20

Supert at du tar en sukkerchallenge! Regner med det går ut på å kutte sukker, hehe. Kos deg i dag, ha en fin helg og lykke til. :)

Dina

17.03.2017 kl.14:12

Lisa Malene: Ikke sant ;-) Ja, jeg tenker på sukker og egentlig det "usunne" som chips, sjokolade, brus e.t.c. Tusen takk, ha en kjempe fin dag du og, Lisa <3

Iselin Renée

17.03.2017 kl.13:08

God helg :)

Dina

17.03.2017 kl.14:13

Iselin Renée: Tusen takk, like måte, Iselin <3

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv