hits

Askertur og klesprat

God ettermiddag! Mamma og jeg har tatt oss en tur til Asker, for å kjøpe litt te og titte litt i butikker :-) Digger slike dager!

Jeg kjøpte et skjørt på Nelly i går kveld for 199 kr, så det kommer forhåpentligvis til uken. Har seriøst ikke kjøpt noe til meg selv, unntatt julegaver til venner og familie. Det var i desember jeg kjøpte julegavene, så det betyr at jeg ikke har kjøpt noe selv på hvert fall tre måneder. Stolt! Vel, det skjørtet var så fint, og jeg har en del penger. Jeg skal spare videre til sommerbikinier, og jeg har sett at BikBok får inn nye snart, så jeg skal vente med å kjøpe der før de nyeste av de nye er ankommet! De fikk jo nye for noen uker siden, men de var ikke så fine, syntes jeg :-/ Her kan dere forresten se hvordan skjørtet ser ut.

NLY 

A Lined Suede Like Skirt

Miniskjørt - Tofee

Str: X-small

Pris: 199 kr

Fint, ikke sant? Jeg gleder meg så til det kommer, og håper virkelig det sitter perfekt! 


-Vi snakkes senere-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv