hits

Andre hjemmetrening på mange måneder

Hei, alle fine! Da har kvelden senket seg, og jeg har hatt en fin dag. Gjorde litt hjemmetrening istad, klapp på skulderen ;-) Hadde ikke den mest effektive og hardeste treningsøkten, men det er ikke alltid det som er viktig. Det jeg synes er viktig er det å føle at du har brukt musklene og trent litt for å kjenne på den deilige følelsen etter en økt - uavhengig om den er kort eller lang. 


Jeg fokuserte på mage og bein i dag! Hva er deres planer for kvelden? Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag hvert fall :-) Har hørt på Zara Larsson sine sanger fra det ferske albumet "So Good" i hele dag! Perfekt treningsmusikk i mine ører ;-) 


-Vi snakkes, mine lesere!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv