hits

Dagen min og preppingtime

God ettermiddag! Jeg har sett på serie, spist toast og youghurt til frokost, trent dagens hjemmetrening og lakket negler. Klar for uken da, må jeg si ;-) Vi kjører ca. 1630, da vi skal til tante for å få tatt noen vaksiner. Håper det går an å ta flere om gangen, vi får se. Kanskje blir kun en. Jeg våknet ca. 0730, men jeg synes det bare er deilig å ha lange rolige morgener. Forresten, ønsker dere at jeg skal opprettholde "Mine favorittsanger"? Jeg holdt på med det ganske lenge, og det så ut som dere likte det. Hva ønsker dere? Jeg tar gjerne imot sangtips! Nå går det i Zara Larsson sine sanger 24/7. Haha! Hun er den peneste jenta jeg har sett, tror jeg. Hvertfall en av de. 


Før vi drar, skal jeg øveleskjøre til Asker via Drammen, tror jeg. Det blir spennende! I kveld skal jeg preppe huden, smøre den inn i deilig nattkrem og prøve å legge meg til 2230 senest. Vanskelig mål, for jeg har en uvane og legge meg senere :-/ 


-Vi prates litt senere, da-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv