hits

Vaksiner og sesongstart

Hei igjen, dere! Vi har vært å tatt vaksiner hos tante, og det gikk fint :-) Da jeg var liten var jeg livredd sprøyter. Her snakker jeg ikke om å gråte en tåre før jeg tok en vaksine. Her snakker jeg om å hylgrine før jeg tok den, når jeg tok den, og etter jeg tok den. Til premie fikk jeg sette vaksine på sjiiraff, det var stas ;-) Jeg tok to stykker i dag - en på hver side av armen. Den på høyre arm gjorde ikke så vondt, men den på venstre derimot? AU! Haha, den gjorde vondt. Tante tok den, så det gikk jo bra :-) Skal ta en til neste helg, så får håpe den ikke gjør så vondt. Jeg øvelseskjørte til, stolt! 


Jeg har sett på serie, og jeg skal starte på sesong 3 på Orphan Black. Startet for ikke lenge siden, synes jeg. Enten startet jeg 28. januar eller 7. februar. Sant skal sies, at jeg så kun to minutter på en av de dagene. Jeg startet offisielt 29. januar eller 8. februar. Andre ting jeg har gjort er å trent i hagen! Må gi meg en til klapp på skulderen :-) Viser dere treningsbildene i morgen!


-Snakkes litt senere i kveld-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv