hits

Fagdag og god lunch

God ettermiddag! Vi har hatt fagdag i dag i spansk. Dagens glede var at vi slapp ut en time før vi egentlig skulle avslutte skoledagen, så det hjalp :-) Verdens snilleste storesøster hentet meg! Digg!

Jeg har spist knekkebrød med smør og spekeskinke, drukket et glass appelsinjuice og spist en hjemmelaget energibar med trukket sjokolade og peanøttsmør på den ene siden. Mmm... Gjett om det smakte! Har vært veldig mye stress i det siste, og jeg har måttet ordne oppi noen ting. Det er grunnen til at jeg har måttet tatt meg en bloggpause.

I morgen og på torsdag har vi fagdag. Bare å bli ferdig med det, sier nå jeg ;-) 

Vi skal straks spise middag, og på menyen i dag står det pasta carbonara! En av mine favorittretter :-) Etter det skal jeg hvile, hive på treningstøy og deretter på badminton! Whop whop ;-) Når jeg kommer tilbake igjen, skal jeg dusje, lage god og sunn kveldsmat og kanskje mamma kan lage en deilig smoothie til meg. Jeg har leksefri i dag. Heldig gitt ;-) 


-Vi snakkes!-

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.04.2017 kl.17:44

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Dina

05.04.2017 kl.15:58

Victoria Larsen: Tusen takk, Victoria! Den var veldig fin :-) Håper din også var det!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv