hits

Spakveld og nerver

Hei til dere, og hei torsdag! Da var de tre fagdagene over. Vi hadde stands i dag, og vi fikk 3. plassen av mange grupper på tre klasser. Jeg har nettopp spist middag, og nå skal jeg slappe av litt. Før jeg spiste middag spiste jeg tre knekkebrød med smør og spekeskinke med ett glass appelsinjuice og en bar. Mmm... 

Planen for kvelden, er å dusje, lakke negler, rette håret og se på serie. Perfekt for meg! Er veldig sliten, så det skal bli deilig. Må se Paradise episoden i kveld, klarer ikke vente til morgendagen! Vanligvis ser jeg episodene en dag etter den blir publisert, for det er egentlig for sent for meg, men må se dagens parsermoni. Synes jo så synd på Rebekka, hun er min favorittjente inne på hotellet. Etter det må det bli Sofie. Se så nydelig! Håper virkelig ikke hun ryker. Alle gikk imot hun i går, ufortjent. Blir spennende!


-Vi prates!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv