hits

Tilbake!

Hei, mine fine! Lenge siden sist, og mye har skjedd! 

Jeg har måtte ha en bloggpause, da jeg rett og slett ikke har hatt motivasjon eller tid til å drive med bloggen. Jeg tror at fra nå av er jeg på igjen. Mye spennende som skjer framover. Gled dere!


 I går hadde jeg bursdag, jeg ble 17 år. Rart å tenke på. Jeg elsker bursdager, så gøy å feire! 

Uansett! For dere som ikke vet, skal jeg på utveksling til USA skoleåret  17/18. Jeg fikk vertsfamilie 14. juni 2017. Jeg trodde ikke jeg skulle få det såpass tidlig, jeg var innstilt på å eventuelt dra på andre avreisedato. Nå som jeg har fått vertsfamilie, er avreisedatoen 9. august. Ikke lenge til! Akkurat nå gleder jeg meg helt sinnsykt, og kan ikke vente! Det blir selvfølgelig trist å dra fra familie og venner, men de har jeg her hjemme og i hjertet <3 Hva tror dere om utveksling og hvordan dette kan bli? 


-Prates litt senere-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv