Jeg går offentlig og morgendagen

God kveld, godtfolk! Dagen i dag har kun vært å slappe av. Deilig! Jeg må nevne at jeg klippet gresset istad, også har jeg lett etter gavekortet mitt på 500 kr, som jeg vant i en konkurranse/undersøkelse. Trist, for jeg fant det ikke. Jaja, jeg får bare prøve å gå videre, litt tungt er det da. Jeg er helt seriøst, føles ut som jeg har kastet ut 500 kr ut av vinduet, men så må jeg tenke på at jeg hadde ikke disse fra før av privat. Dere skjønner nok hva jeg mener :-)

Jeg har holdt bloggen anonym hele tiden, men føler det er på tide å åpne seg mer opp. Jeg føler at vi har et veldig godt bånd og da er det mer naturlig for meg. Derfor, følg meg gjerne på alle plattformer: 

Instagram: @dinastavdal

Snapchat: @dinastavdal

Uansett! I morgen skal bli en bra dag. Jeg skal til legen på morgenen, og deretter drar vi til Asker og Sandvika. Jeg har noen shoppingønsker, her kan dere ta en titt og gjøre en liten vurdering på hva jeg burde kjøpe: 
Jeg er veldig sikker på at jeg skal kjøpe skjørtet, da det er litt annerledes enn det "alle" andre har. Du vet de mainstream-olaskjørtene? Jeg synes også skjørtet på bildet hadde passet perfekt med to skopar som jeg har. Genseren lenger ned skiller seg også ut, og det er råkult, synes jeg. Problemet er at skjørtet koster 349 kr, og det synes jeg var litt for dyrt for å være fra Ginatricot? Eller? Hmm, jaja! Vi skal også ture innom en klesbutikk som heter Olivia's også tror jeg vi skal innom Joe & The Juice. Mmm... Love it! Mitt favorittsted! Helt til slutt: takk for fine kommentarer, dere gjør dagen min. Virkelig <3


-Ha en nydelig kveld mine fine, så snakkes vi på morgenkvisten-
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Jeg skal også på utveksling til USA skoleåret 17/18! Vel, bare bli kjent med meg gjennom bloggen min, helt upyntet.

Kategorier

Arkiv

hits