hits

Produktive dager= topp og snikksnakk

God morgen, og hei tirsdag! Jeg sto opp 0700, for jeg måtte dusje før vi tutet avgårde. Jeg elsker produktive dager, så det er slike dager jeg lever for! Har jeg forresten fortalt at jeg har fått meg jobb? Hvis ikke - jeg jobber på en resturant i sentrum og det er helt ok. Jeg tjener greit og tiden går relativt fort. Jeg jobber for å ha en godt utgangspunkt til uvekslingen og for erfaring. Har noen av dere jobb? Isåfall hva jobber dere som? Gøy for meg å høre.

Angående sosiale medier: gjerne spre bloggen til venner og familie. Jeg skal bli aktiv på Snapchat, dere vet slik som mange youtubere er, feks Celina Karine og Agnes Lovise :-) Høres det bra ut? Jeg vil virkelig bygge gode forhold med dere, og jeg føler dere er med på det? Gjerne skriv i kommentarfeltet, det betyr mye for meg. 


-Snakkes litt senere-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv