hits

Nye skatter og solrike dager

God morgen, mine fine! Gårsdagen var en fin dag. Jeg tok først en blodprøve, som gikk kjempe fint, og deretter dro vi hjem for å hvile og slappe av. Etter litt sminket jeg meg og tok på meg et fint antrekk. Følte meg fin, hihi :-)

Uansett! Shopping ble det! Jeg kjøpte skjørtet og en hvit topp. Joggesko fant jeg også, det var en av bursdagsgavene - å få et par joggesko. Super fine, viser dere i et annet innlegg. Mamma fant en kjole som hun synes var så fin, så den spanderte hun! Beste <3 -Alltid viktig med hodetelefoner for å høre på øresnacks!-Her ser dere toppen og skjørtet. Hva synes dere om antrekket?

Vi gikk også på Joe & The Juice, mmm... Stamstedet og jeg bestiller alltid en sandwich med spekeskinke og mozzarella og power shake. N.A.M! 

Planen i dag, er å slappe av, dra på stranden, spise snickers (must) og høre på digg musikk. Tommel opp for slike dager!


-Vi snakkes, da!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv