hits

5 ting jeg er avhengig av og hvorfor

God morgen! Nå tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere fem ting jeg er avhengig av og grunnen. 


1. Familien min. Altså, jeg hadde ikke klart å levd uten dem, fordi jeg trenger hjelp til lekser, kjøring til og fra steder, det er mamma som lager middag, og de hjelper rett og slett hvis det er noe jeg ikke får til. 

2. iPhonen min. Uten denne hadde jeg vært lost og fått en indre panikk. Jeg trenger denne i hverdagen, bebien min haha.

3. Bestevennen min. Den jenta er laget av gull. Nei, men helt seriøst, vi har holdt sammen siden vi gikk i barnehage. Jeg var vel to og et halvt år ca. Fint å tenke på <3 

4. Rommet mitt. Dette er så fint. Jeg har en nydelig tapet på den ene veggen, et fint sminkebord, kombinert med en kommode, et lerret med et bilde av bestevennen og meg og et annet bilde som jeg har laget selv og klippet ut masse småbilder og satt i en sort ramme. Viste dere for en god stund tilbake på et bilde. 

5. Penger. Jeg elsker å tjene, spare og bruke penger! Jeg må vel si at jeg er veldig obs på å bruke penger, og sløser nesten aldri med penger lengre. Cash is life ;-) Neida!


-Prates!

2 kommentarer

Sima Sophian

08.07.2017 kl.09:13

Hahah morsomt og masse fine avhengigheter :D

Dina

10.07.2017 kl.21:26

Sima Sophian: Så bra haha :-)!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv