hits

Er sommerferien egentlig bortkastet og venninnetid

God ettermiddag! Nå er vi hjemme fra Sandvika :-) Hadde gledet meg til turen i hele går haha! Slik blir det når det ikke er så mye å gjøre i sommerferien. For å være ærlig synes jeg kanskje to av ukene minst er sløs, for jeg går bare rundt og kjeder meg. Kanskje sommerferien er ment for også ha rom for slapphet og kjedsomhet? Uansett! Jeg fikk byttet skjørtet og kjøpt noen skatter på BikBok med gavekortet mitt fra storesøster. Snilleste!

Planen nå er å slappe av, spise middag og deretter turer jeg og en venninne ned til sentrum for å kjøpe jordbær og sjokolade og sitte ved sjøen. Hygge <3 Slike kvelden er nok en av de beste. Hva er det beste dere gjør i sommerferien? Drar på bilturer, harrytur til Sverie, syden eller slappe av hjemme? Dere må uansett hygge dere og sett pris på menneskene rundt dere. Denne er så sann. Vi mennesker må tenke mer på denne måten ass. 


-Vi snakkes i kveld-

2 kommentarer

Jessica Kristiansen

06.07.2017 kl.18:46

Helt enig!

Dina

06.07.2017 kl.19:01

Jessica Kristiansen: Haha, så fint å høre at flere også tenker sånn ;-)

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv