hits

Gavekort=topp og nytt bokinnkjøp

God morgen! Jeg hadde det så fint i går. Åh, kommer til å savne venninnene mine i USA ass. Jeg får forhåpentligvis nye og ikke minst gode venner, så det handler om å være åpen! Det ble overskyet i går på ettermiddagen, også begynte det å blåse, så fikk ikke brukt det nye skjørtet mitt. Brukte den nye genseren min fra BikBok da :-) Super fin og på salg! Kan en jente ønske seg noe mer? Tror ikke det ;-) Fikk som sagt gavekort på 300 ,- så kjøpte to gensere. Har nå 26 ,- igjen, så blir spennende å se hva de pengene blir brukt til. IKKE strikker hvert fall.

For et par dager siden kjøpte jeg en bok som jeg kan lese på stranden i syden. Den heter "Verden er en boble", og har gått på kino en stund. Traileren så veldig bra ut, hun ene venninnen min sa at filmen ikke var så bra, så jeg håper så inderlig at denne boken er bra. Gleder meg til å lese på stranden nå må jeg si :-)


-Prates litt senere-

5 kommentarer

Jessica Kristiansen

07.07.2017 kl.12:27

Kjekt med noe nytt i garderoben!

Dina

07.07.2017 kl.18:49

Jessica Kristiansen: Ikke sant :D

Den lille Pandaen c:

07.07.2017 kl.14:22

Den boken har jeg kjempelyst å lese c:

Dina

07.07.2017 kl.18:49

Den lille Pandaen c: Tror den er bra. Skal gi dere en bokrapport om den når jeg har lest den.

Den lille Pandaen c:

07.07.2017 kl.22:01

Gjør det!

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Oslo

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv