hits

Kles-detox og jobbprat

God kveld! Jeg har hatt en fin dag, men litt kjedelig! Vi møttes ca. 20:00, så slappet vi bare av. Jeg hadde en kles-detox, det var digg. Jeg har derfor mange klær som ikke skal bli brukt lengre, jeg tenkte å selge flere om gangen, istedenfor en og en. Kanskje dere er interessert? Bruker mest størrelser XS, men også S. Ønsker dere å kanskje kjøpe noen skatter? Rop ut!

I morgen skal jeg jobbe i syv timer, og på søndag skal jeg jobbe i 5,5 timer. Gruer meg litt, men må bare tenke på at pengene er til et godt og viktig utgangspunkt i USA og at jeg får god jobberfaring. Jobber på resturant der jeg vasker opp og hjelper til som servitør. Har dere jobb? Som hva isåfall? 

Denne quoten henger litt sammen med hva jeg tenker angående jobb, haha! Vi burde følge denne :-)

 


-Nyt fredagen!-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Dina

Dina

17, Hurum

Hei, du! Jeg er en 17 år gammel jente, som ønsker å uttrykke følelsene mine gjennom tekst og bilder. Mitt mål er at du som klikker deg inn, skal føle en god atmosfære her inne på bloggen. Det skal være et fristed, for alle leserne mine. Et sted der du kan plukke opp et par tips, her og der. Og kanskje, du til og med vil trekke på smilebåndet av bloggen min. Det håper jeg!

Kategorier

Arkiv